Operațiunea Gustar: Mărfuri în valoare de peste 6 milioane lei confiscate de către inspectorii antifraudă

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on noiembrie 03, 2017 with No Comments

În data de 03.11.2017, inspectorii antifraudă din cadrul Direcției Regionale Antifraudă 5 Deva au identificat în punctul de trecere a fontierei Nădlac – autostradă un autovehicul care transporta produse textile (îmbrăcăminte), fără documente legale de proveniență sau care să ateste legalitatea transporturilor efectuate, cu scopul de a eluda plata taxelor și impozitelor către bugetul de stat. În acest sens, a fost aplicată o amendă în cuantum de 20.000 lei și au fost  confiscate bunuri în valoare  de 276.000 lei.

În cursul lunii octombrie 2017, inspectorii antifraudă din cadrul  Direcției Regionale Antifraudă 5 Deva au depistat în proximitatea punctelor de trecere a frontierei Nădlac  și în aria de competență mărfuri însoțite de documente fictive. Astfel, au fost confiscate mărfuri în valoarea de 5.767.302 lei și aplicate amenzi contravenționale în cuantum de 360.500 lei.

„În perioada următoare, inspectorii antifraudă in cadrul  Direcției Regionale Antifraudă 5 Deva vor intensifica verificările în vederea  creșterii conformării voluntare fiscale, la declarare și plată, precum și pentru asigurarea unui climat concurențial onest.” precizează Inspectorul General Adjunct al  Direcției Regionale Antifraudă 5 Deva – Nicolae Silviu MĂRGINEANU.

No Comments

Comments for Operațiunea Gustar: Mărfuri în valoare de peste 6 milioane lei confiscate de către inspectorii antifraudă are now closed.