O parte din structura de fier beton pentru pilonii noului pod peste Mureș, construit de Consiliul Județean Arad la Fântânele, este deja finalizată

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on octombrie 24, 2023 with No Comments

Constructorul a definit traseul ultimei porțiuni a inelului de centură a municipiului Arad și, într-o întâlnire de lucru cu președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a prezentat pașii pe care îi va parcurge în următorul an și jumătate, cât va dura finalizarea proiectului.

“Cu un an în urmă premierul PNL al României, Nicolae Ciucă, însoțit de ministrul de Interne, Lucian Bode, semna la Arad contractul pentru ultima porțiune din centura Aradului! De atunci, am început lucrările, iar structura de fier beton pentru noul pod peste Mureș, la Fântânele, este pregătită pentru montaj!

Aradul este județul cu cele mai mari investiții în infrastructura rutieră, la nivel național. După construirea celor 11 km, care vor include un nou pod peste Mureș, la Fântânele, și un pasaj peste calea ferată, datorită efortului Consiliului Județean Arad, susținut de Ministerul Transporturilor și de CNAIR, municipiul Arad va avea un inel integral de centură.

Vă reamintim că valoarea investiției este 308 milioane lei.

“Mulțumesc conducerii CNAIR și Ministerului Transporturilor pentru colaborarea excelentă și pe acest proiect, și pe proiectul drumului expres Arad-Oradea”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

No Comments

Comments for O parte din structura de fier beton pentru pilonii noului pod peste Mureș, construit de Consiliul Județean Arad la Fântânele, este deja finalizată are now closed.