O nouă tranșă de bilete pentru fanii UTA-ei

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on mai 17, 2017 with No Comments

Cele două tranșe de bilete (500+250) achiziționate de conducerea UTA-ei pentru derby-ul de duminică, cu Poli, de la Timişoara au fost epuizate, fiind solicitate aseară alte 250.

„O luăm pas cu pas, am achiziţionat încă 250 de bilete. Dacă va fi nevoie, cu siguranţă mergem după altele, niciun suporter arădean nu va rămâne în afara stadionului” a declarat directorul general al clubului arădean, Decebal Grădinariu

Acest lucru fiind confirmat și de Suporter Club UTA prin intermediul unui comunicat, în care anunţă că toţii fanii care vor să fie prezenţi pe Bega vor avea un loc în peluză. De asemenea, galeria va fi prezentă la antrenamentul de sâmbătă, pentru a-i motiva pe jucători, urmând apoi să îi susțină și pe juniorii U17 ani, în returul semifinalei Ligii Elitelor.

„Cea de-a doua tranșă de bilete pentru meciul de la Timișoara a fost epuizată, dar în cursul serii de astăzi va fi disponibilă cea de-a treia. Sperăm să fie nevoie și de alte calupuri de bilete, să fim cât mai mulți în această deplasare pentru a ne purta echipa spre victorie! Îi rugăm pe utiști să-și procure biletele din timp, să nu se lase pe ultima zi, astfel încât să ne asigurăm că fiecare suporter va primi bilet pentru accesul în peluza suporterilor arădeni.

Sâmbătă, 20 mai, la ora 11.30, vom merge la antrenamentul echipei noastre ce va avea loc pe terenul ICRTI (strada Câmpul Liniștii) pentru a-i încuraja pe băieți înainte de derby. De acolo vom merge în Sânicolau Mic unde va avea loc returul semifinalei Ligii Elitelor la categoria de juniori U 17,  UTA întâlnind CSU Craiova. Invităm toți suporterii alb-roșii să vină cu noi ca să le transmitem cum ”Nu dăm niciodată înapoi” atât seniorilor care vor întâlni duminică marea noastră rivală, cât și juniorilor mici care se luptă pentru un trofeu atât de important! Pentru noi doar UTA contează!” se precizează în comunicat.

Fanii alb-roșii își pot achiziţiona bilete de la Old Lady’s Pub (orar 11.00 – 22.00), de pe strada Poetului, nr. 3 și sediul clubului UTA (orar 10.00 – 15.00), de pe Calea Victoriei, nr. 20. Cele mai multe, 200, sunt disponibile în prima locaţie, doar 50 rămânând la club.

Timişorenii au deschise peste 20 de locaţii în oraşul de pe Bega şi în localitățile apropiate, reuşind să vândă aproape 4000 de bilete, însă cu siguranţă numărul acestora va crește. Trebuie menționat că beneficiază de intrare liberă copiii sub 14

No Comments

Comments for O nouă tranșă de bilete pentru fanii UTA-ei are now closed.