O delegație din cadrul municipalității Craiova a fost prezentă în această săptămână la Primăria Arad

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , , ,

Published on iulie 27, 2016 with No Comments

Primaria-Aradhgghhn

Primarul Municipiului Arad, dl.Gheorghe Falcă a informat astăzi că o delegație din cadrul municipalității Craiova a fost prezentă în această săptămână la Primăria Arad pentru un schimb de experiență. Din delegație au făcut parte directorul Direcției de Relații Publice și Managementul Documentelor din cadrul Primăriei Craiova, dl.Claudiu Popescu și responsabilul cu Managementul Calității, doamna Alina Gheorghe.

Mulțumim doamnei primar al Craiovei pentru recunoașterea la adresa activității Primăriei Municipiului Arad. Este o apreciere care se bate cap în cap cu ceea ce face domnul Fifor . Aradul se clasează constant în primele 3 locuri la transparența publică, în Primăria Arad se lucrează după proceduri cu standard ISO, Primăria Arad n-a avut nicio problemă în domeniul licitațiilor publice. Le mulțumim celor care ne respectă, indiferent dacă alții care vin de acolo jignesc permanent Aradul . Asta arată și diferența dintre cei care lucrează în administrație față de cei din politică. “ a declarat primarul Aradului, dl.Gheorghe Falcă

No Comments

Comments for O delegație din cadrul municipalității Craiova a fost prezentă în această săptămână la Primăria Arad are now closed.