Dorel Căprar : Guvernul României susţine pachetul de măsuri de relaxare fiscală şi dezvoltare economică

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on februarie 24, 2014 with No Comments

PSD transmite mesaje publice clare de evitare a unei crize politice, menţionând că Victor Ponta şi conducerea partidului nu doresc dezbinarea USL. „Guvernul este al tuturor românilor, nu al PSD sau PNL”, a precizat premierul.

„Reamintesc faptul că Uniunea Social Democrată s-a format ca alianţă electorală în urma deciziei comune a PNL, partid reprezentat prin vocile domnilor Crin Antonescu şi Klaus Iohannis, respectiv a celorlalte trei partide care formează Uniunea Social Liberală, PSD, PC si UNPR, de a participa pe liste separate la alegerile europarlamentare din mai 2014. Urmând cu consecvenţă programul de guvernare, executivul susţine pachetul de măsuri de relaxare fiscală şi dezvoltare economică, anunţate la inceputul acestei luni, care include reducerea CAS şi neimpozitarea profitului reinvestit. Măsurile vor fi negociate cu reprezentanţii Comisiei Europene, Fondului Monetar Internaţional şi Băncii Mondiale, în cadrul vizitei în Romănia care va avea loc în luna aprilie. Guvernul României susţine aplicarea acestor măsuri, cu respectarea tuturor obligaţiilor luate în cadrul Uniunii Europene, precum şi în relaţia cu partenerii internaţionali ai României”- a afirmat deputatul PSD Dorel Căprar

 

 

No Comments

Comments for Dorel Căprar : Guvernul României susţine pachetul de măsuri de relaxare fiscală şi dezvoltare economică are now closed.