„Bilanţul USL pentru Arad este ZERO!”, afirmă Nicolae Ioţcu

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on decembrie 29, 2013 with No Comments

La finalul anului 2013 putem concluzia că guvernarea USL a adus pentru arădeni numai dezamăgiri şi neîmpliniri. Aceasta este concluzia preşedintelui Consiliului Judeţean, Nicolae Ioţcu, care trece în revistă principalele aşteptări legate de activitatea parlamentarilor puterii, care reprezintă în Arad o majoritate parlamentară de 70%!

„Această majoritate de 70% s-a raportat la judeţul nostru cu indiferenţă şi chiar cu sfidare! Cele mai importante proiecte ale Aradului, unele dintre ele chiar de interes naţional, au fost abandonate. Arădenii au fost minţiţi cu o neruşinare incredibilă, de pildă, în problema pasajelor de peste şoseaua de centură, aşteptând mai bine de un an şi nouă luni continuarea lucrărilor, aşa cum a promis Guvernul USL. S-au trezit, însă, în situaţia că pasajele nu sunt bugetate nici pe anul 2014! Iar acesta este doar un singur exemplu din lanţul slăbiciunilor USL-iste”, a declarat Nicolae Ioţcu.

Preşedintele Consiliului Judeţean aduce în atenţia opiniei publice câteva obiective punctuale, ajungând la concluzia că după un an de guvernare USL Aradul nu s-a ales cu nimic din partea guvernului!

-pasajele de pe centură: lucrari abandonate din anul 2012!

-autostrada Arad-Pecica: abandonată din iunie 2013

-autostrada Pecica-Nădlac: abandonată din decembrie 2012

-drumul Arad-Seleuş: lucrari oprite din  2012

-finanţare lucrari investitii Spitalului Judeţean: niciun leu în 2013

-drumul Arad-Felnac: program abandonat din   2012

-persoanele cu handicap şi însoţitorii acestora: fără bani de la Guvern

-pierderea Direcţiei Finanţelor Publice, mutată la Timişoara

-pierderea Direcţiei Anti-Fraudă, pe care USL a dus-o împotriva oricărei logici la Deva, în loc să o păstreze la Arad, judeţ de graniţă cu cinci puncte de trecere a frontierei!

„Lista ignoranţei guvernului USL în relaţia cu Aradul este lungă. Din păcate, aşa cum semnalam, parlamentarii noştri USL nu au forţă la Bucureşti şi se ceartă între ei la Arad. Atrăgeam atenţia că la şedinţa de votare a bugetului nu au depus nici măcar un singur amendament pentru Arad, iar unii dintre ei chiar au lipsit din sală atunci când s-au votat amendamentele parlamentarilor PDL pentru Arad”, a subliniat Nicolae Ioţcu.

Preşedintele Consiliului Judeţean atrage atenţia USL că arădenii trebuie respectaţi indiferent de ponderea majorităţii parlamentare, pentru că sunt contribuabili importanţi la bugetul de stat.„Dacă Aradul respectă Capitala, plătindu-şi contribuţiile cu vârf şi îndesat, acelaşi respect trebuie să îl manifeste şi Capitala pentru Arad! Noi constatăm acum o sfidare a arădenilor, ceea ce în mod firesc adânceşte falia dintre Guvern şi cetăţenii din Arad care şi-au pus speranţele în noua majoritate politică şi se văd acum abandonaţi pe toate planurile”, spune Nicolae Ioţcu.

No Comments

Comments for „Bilanţul USL pentru Arad este ZERO!”, afirmă Nicolae Ioţcu are now closed.