Nevoile reale de forță de muncă ale angajatorilor, în dezbatere la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on octombrie 19, 2015 with No Comments

 

Poza (1)

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, în parteneriat cu Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Arad și Cabinetul Parlamentar Claudia Boghicevici, a organizat la finalul săptămânii trecute o masă rotundă cu tema  „Nevoile reale de forță de muncă ale angajatorilor”.

Inițiativa a fost destinată promovării economiei sociale ca instrument flexibil pentru dezvoltarea economică, crearea de locuri de muncă și încurajarea marilor companii, IMM-urilor, ONG-urilor și administrației publice să realizeze investiții în domeniul economiei sociale.

Au participat președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, arh. Gheorghe Seculici, directorul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Arad, Marinel Henteș, deputatul Claudia Boghicevici (PNL) alături de reprezentanți ai mediului de afaceri.

Participanții au avut șase teme principale pentru dezbatere, pregătite de organizatori. Discuțiile au vizat elemente legate de dinamica pieței muncii din Arad, legislația din domeniu precum și despre rolul AJOFM în asigurarea forței de muncă pentru agenții economici arădeni.

„Masa rotundă dedicată specificului forței de muncă din județul Arad a fost un răspuns al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, alături de partenerii noștri cu care am organizat manifestarea, la solicitările primite din partea angajatorilor arădeni. Camera și-a manifestat din nou disponibilitatea de a deveni o platformă de dialog între reprezentanții mediului de afaceri, angajatori și instituții implicate în aplicarea legislației muncii. Deoarece au fost evidențiate multe probleme de interes, vom continua organizarea unor asemenea întâlniri și în viitor” a declarat arh. Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

No Comments

Comments for Nevoile reale de forță de muncă ale angajatorilor, în dezbatere la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad are now closed.