Nereguli privind transportul de material lemnos, sancţionate de către poliţişti

Written by admin. Posted in Top News, Utile

Tagged: , , , ,

Published on februarie 07, 2014 with No Comments

În urma unor acţiuni desfăşurate în cursul zilei de ieri, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Silvic, au depistat mai multe nereguli privind legalitatea transportului de material lemnos.

Poliţiştii au efectuat verificări la o societate comercială din localitatea Lipova, stabilind în urma verficărilor că, în perioada 28 octombrie – 13 decembrie 2013, societatea a expediat cantitatea de 95,41 metri cubi lemn de foc, fără provenienţă legală, către diferite persoane fizice şi juridice.

Urmare a celor stabilite în urma verificărilor, societatea în cauză a fost sancţionată contravenţional conform Legii nr. 171/2010, cu suma de 10.000 lei, materialul lemnos fiind confiscat valoric în sumă de 10.403,51 lei.

De asemenea, în urma acţiunilor, poliţiştii l-au depistat în trafic pe S. Daniel de 37 ani, în care a transportat lemn de foc din specia salcâm, fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, conform Legii nr. 171/2010, iar materialul lemnos transportat de acesta, a fost reţinut în vederea confiscării.

No Comments

Comments for Nereguli privind transportul de material lemnos, sancţionate de către poliţişti are now closed.