Ne dau Cetatea, nu ne mai dau Cetatea!

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on martie 02, 2015 with No Comments

Din sursele noatre din cadrul partidului aflat la guvernare am aflat că protocolul dintre Gheorghe Falcă și Ministerul Apărării legat de Cetate nu va primi un aviz pozitiv, de la mai marii din capitală. Probabil primarul Falcă a crezut că acest protocol va fi semnat, având și promisiunea verbală a ministrului. Dar vedeți ce vremuri trăim? Nici ofițerii nu mai au cuvânt, ce să mai vorbim de onoare. Să fie oare Cetatea un obiectiv de interes pentru mai mulți? Rămâne de văzut.

Astăzi într-o conferință de presă susținută de edilul șef Falcă,  acesta a putut doar să anunțe reprezentanții mass-media că acest protocol de care aminteam mai sus a căzut, cu toate că aleșii locali l-au votat. Și ce va face primarul Falcă? Normal, o ia de la capăt. Până când? nu știm sau cred că știm, dar nu vrem să spunem deocamdată.

„Am primit de la acelaşi minister faptul că trebuie să modificăm hotărârea pe care am votat-o în acest sens. Am sunat să văd ce probleme au în interior, că este evident că sunt probleme, dar ministrul nu mi-a răspuns, ca să văd de ce se schimbă iar documentele. Știu că vor ca cele 250 de locuinţe ANL care ar urma să fie date armatei să fie ridicate în trei ani, nu în zece, cum era trecut în protocol” a declarat primarul Falcă .

În acel protocol era specificat că locuințele vor fi făcute de către ANL. Primăria va veni în ajutor cu repartizarea terenului.

„Chiar şi în cererea de acum se recunoaşte faptul că acele locuinţe trebuie ridicate de ANL şi că noi am pus la dispoziţie doar terenul. Toate în condiţiile în care în protocolul trimis iniţial de minister era specificat termenul de zece ani. Evident că noi vom modifica protocolul să se potrivească noii cereri, dar dacă ANL nu va ridica aceste locuinţe în 3 ani ce o să se întâmple? Noi am pus la dispoziţie terenul dar vorbim aici de condiţii puse unui terţ în speță ANL. Noi putem să ne luăm înapoi terenul, vă daţi seama, iar ANL poate să răspundă că nu a primit fonduri de la Guvern pentru acele apartamente, dar faptul în sine arată numai în ce ritm se lucrează la minister şi cât de mult se doreşte să ni se predea cetatea”, a declarat Gheorghe Falcă.

No Comments

Comments for Ne dau Cetatea, nu ne mai dau Cetatea! are now closed.