Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, prezentă la „Ziua Națională a Contabilului Român” organizată de CECCAR

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on septembrie 27, 2016 with No Comments

dscf1371-1

O delgație a Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, condusă de prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul Universității și conf. univ. dr. Andrei Anghelina, prorector, a participat, în data de 21 septembrie 2016, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la cea de-a XII-a ediție a „Zilei Națională a Contabilului Român” și împlinirea a 95 de ani de la înființarea CECCAR.

Ecenimentul a reunit membrii CECCAR, beneficiarii serviciilor financiar- contabile, directori economici, contabili șefi sau responsabili cu activitățile comerciale, reprezentanți de seamă din instituțiile publice și a fost sărbătorit în mod unitar în toată țara sub patronajul filialelor CECCAR pentru promovarea imaginii, intereselor și rolului contabilului într-o economie de piață concurențială, directori de instituții dintre care îi amintim pe Marius Florin Drăgănescu, șeful Administrației Județene a Finanțelor Publice Arad, Claudia Boghicevici, vicepreședinte CJA, prof. univ. dr. Dorel Mateş, președintele CECAR Arad, Teodora Furcă, expert contabil, auditor în cadrul CECAR.

Prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș”, a felicitat Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România și a transmis un mesaj de suflet din partea președintelui UVVG, prof. univ. dr. Aurel Ardelean: „Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad apreciază și respectă meseria de expert contabil, profesionalismul și rolul celor care gestionează activitățile de pregătire deontologică și profesională spre o economie de piață concurențială. Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România a devenit un brand emblematic, care confirmă calitatea profesiei contabile, un corp de elită a profesiilor liberale, o voce care se face auzită tot mai mult în structurile de dialog social, într-un mod democratic, având nu numai drepturi, ci și obligația de a fi consultați, de a participa activ la dezbaterea proiectelor de acte normative, care privesc atât profesia de expert contabil, cât și reglementările sistemului financiar bancar, problematica fiscală și activitatea antreprenorială”.

Mă bucur că, în Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, se află atât cadre didactice, cât și absolvenți ai Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad. Este foarte important să ne implicăm în activitatea antreprenorială de colaborare cu CECCAR, iar împreună să realizăm o mai bună calitate a învățământului arădean pentru creșterea calității tinerilor noștri”, a precizat prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.

 

No Comments

Comments for Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, prezentă la „Ziua Națională a Contabilului Român” organizată de CECCAR are now closed.