Municipiul Arad și Camera teritorială a Notarilor Publici au încheiat astăzi protocolul privind comunicarea online a certificatelor fiscale

Written by admin. Posted in Uncategorized, Utile

Tagged: , , , ,

Published on februarie 24, 2016 with No Comments

thumb_DSC_0879_1024

Municipiul Arad și Camera teritorială a Notarilor Publici au încheiat astăzi protocolul privind comunicarea online a certificatelor fiscale. Documentele au fost semnate de din partea Municipiului Arad de domnul Primar Gheorghe Falcă și de directorul executiv al Direcției Venituri, domnul Pavel Neamțiu iar din partea Camerei Notarilor de domnul Adrian Cioia.

Documentele semnate astăzi stabilesc procedurile de lucru între municipalitate și toți notarii publici din zona de Vest a țării cu privire la solicitarea și transmiterea online a certificatelor fiscale necesare în cadrul procedurilor de succesiune. Acest acord este un pas important pentru modernizarea și eficientizarea serviciilor publice oferite cetățenilor și a raporturilor dintre autoritatea locală și notarii publici. Aradul este prima municipalitate din România, după capitală, care implementează acest sistem de comunicare electronică a documentelor cu notarii publici.

No Comments

Comments for Municipiul Arad și Camera teritorială a Notarilor Publici au încheiat astăzi protocolul privind comunicarea online a certificatelor fiscale are now closed.