Municipiul Arad a fost premiat de „Forbes România” (VIDEO)

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , ,

Published on februarie 28, 2014 with No Comments

În cadrul Galei „Best Cities Awards” organizată de „Forbes România” Municipiul Arad a primit un premiu special. La evenimentul care a avut loc joi seara la București au fost prezenţi reprezentanţi ai autorităţilor locale din marile oraşe ale României, precum şi membri ai mediului de afaceri.

Premiul „Industria ca pe roate” a fost acordat de „Forbes România” municipiului Arad ca apreciere a performanțelor economiei locale  anul 2013. De asemenea municipiul Arad a fost inclus de Forbes în top 10 al celor mai bune orașe pentru afaceri din România.

La primirea premiului, primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă a declarat: „Este un « certificat de rating » care reconfirmă statutului pe care Aradul și l-a câștigat în ultimii ani în rândul celor  mai bune oraşe pentru afaceri din Romania. În  Arad industria auto și cea de vagoane au generat un export de peste 2 miliarde de euro, iar în prezent  exportăm dublu față  de cât exportă Clujul. Oportunitățile de investiții în Arad sunt extrem de ofertante  și sunt șanse ca acestea să se dezvolte și mai mult, prin crearea unui pol de dezvoltare Arad-Timisoara, care poate reprezenta mare atractivitate pentru mediul de afaceri și pentru piața muncii, mai ales ca în cazul acestui pol vorbi de un număr de 680.000 de locuitori”.

Publicaţia „Forbes România” a realizat în acest an pentru prima dată un top al marilor oraşe având drept criteriu venitul pe cap de locuitor, în cadrul Galei fiind prezentată și o ediţie specială a revistei „Forbes România” dedicată celor mai bune 40 de oraşe pentru afaceri.

No Comments

Comments for Municipiul Arad a fost premiat de „Forbes România” (VIDEO) are now closed.