Motocicliştii arădeni printre lauraţii Federaţiei Române de Motociclism

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , , , , , ,

Published on decembrie 15, 2013 with No Comments

La finele acestei săptămâni, Federaţia Română de Motociclism (FRM) şi-a premiat campionii sezonului 2013, recent încheiat.

Gala Campionilor FRM, a fost organizată în colaborare cu Consiliul Judeţean Timiş şi Moto Club Pascotă Racing Team, evenimentul desfăşurându-se în sala multifunctională a Consiliului Judeţean Timiş.

Timp de mai bine de două ore, au fost premiaţi piloţii de la toate disciplinele: viteză pe circuit, motocross, supermoto, dirt track (speedway), enduro, endurocross, hard enduro sau rally raid.

La eveniment au fost prezenţi peste 200 de invitati de la cluburi moto din toata ţara, alături de alte personalităţi, printre care şi d-na Carmen Tocală, secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului.

Aradul a fost bine reprezentat, Robert Mureşan şi Sorin Trăistariu acontând titlurile de campioni naţionali, iar micul Andrei Filimon urcând pe treapta a treia a podiumului de premiere, spre bucuria preşedintelui Federaţiei Române de motociclism, arădeanul Cristi Mureşan.

Pentru sprijinul acordat motociclismului au fost recompensaţi cu plachete Nicolae Ioţcu – preşedintele Consilului Judeţean Arad şi Nicolae Falcă – primarul municipiului Arad, prezenţi la eveniment în calitate de invitaţi de onoare. Nicolae Ioţcu a avut onoarea de a premia personal motocicliştii arădeni

„Felicit din toata inima motocicliștii arădeni premiați la Timișoara, dar și pe cei care vin din spate și ale căror performanțe încercăm să le încurajăm prin intermediul Consiliului Județean. Suntem mândri că din comunitatea noastră s-au ridicat sportivi atât de valoroși și-i vom susține mereu cu ceea ce putem” a declarat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad

Trebuie precizat că în cadrul galei a fost omagiată şi familia Pascotă,  una de legendă a motociclismului românesc. Ionel Pascotă a adus României, și în premieră județului Timiș, titlul de Campion Est-European de Viteză pe Circuit la Clasa 600 Supersport. El a fost însoțit de tatăl său, Ionel Pascotă sr., și de fiul său, Patrick Pascotă, unind trei generații (din cele patru generații de campioni la motociclism ale familiei) în rândul sportivilor activi în acest sezon.

Pascotă a prezentat invitaţilor şi o cupă, cucerită de bunicul său, Ioan Ilie Pascotă, într-un concurs de motociclism, desfăşurat la Arad, în anul 1949.

[nggallery id=85]

 

 

No Comments

Comments for Motocicliştii arădeni printre lauraţii Federaţiei Române de Motociclism are now closed.