Moș Crăciun pe Mureș

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , ,

Published on decembrie 19, 2016 with No Comments

15589667_1766380937020525_9131999795878334397_n

Surpriză mare pentru copiii ocrotiți în Centrul de Primire Minori din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad când, Moș Crăciun a venit odata cu lasarea serii, încărcat cu daruri în cel mai inedit mod: cu barca-dragon, pe râul Mureș.

Și mai mare a fost surprinderea copiilor să vadă că Moșul cu plete dalbe coboară din ambarcațiune, însoțit de două Crăciuniţe, ajutoare de nădejde, cu sacul plin de cadouri.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad mulțumește pentru surpiza făcută copiilor și apariția cu totul și cu totul inedită, Asociației Club Sportiv West Sport Arad.

Acțiunile dedicate sărbătorilor de iarnă continuă în toate casele de tip familial și centrele îm care sunt ocrotiți copii din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad, fiind organizate serbări ale pomului de Crăciun alături de personalul angajat și, bineînteles, de cel mai îndrăgit personaj al acestei perioade, Moș Crăciun.

Dorim ca pentru toți copiii noștri, ocrotiți în sistemul de protecție, sărbătorile să fie la fel de frumoase ca pentru oricare alt copil din familie, să nu le lipsească nimic, și mai ales căldura sufletească. Ne preocupă, de asemenea, ca fiecare dintre ei să cunoască și să înțeleagă importanța sărbătorii Nașterii Domnului. Mulțumim tuturor colaboratorilor și partenerilor instituției noastre care ne-au sprijinit și se implică în ajutorarea semenilor ori de câte ori este nevoie. Suntem recunoscători tuturor că Moș Crăciun continuă să vină în fiecare an încărcat de daruri pentru toți copiii noștri.”

No Comments

Comments for Moș Crăciun pe Mureș are now closed.