Infracțiune constatată pe timpul unui meci de fotbal

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , , ,

Published on iunie 02, 2015 with No Comments

Pe timpul meciului de fotbal ce a avut loc vineri, 29 mai a.c., pe stadionul “Motorul” din municipiul Arad, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad au depistat o persoană care a pătruns în arena sportivă deși avea interdicție în acest sens.

Persoana a fost depistată după ce a trecut de punctul de acces în arena sportivă.

Jandarmii au procedat la legitimarea persoanei, în vederea stabilirii identității iar, după verificări, a rezultat că este vorba de un bărbat în vârstă de 25 de ani, cu domiciliul în municipiul Hunedoara.

La verificări, s-a constat că, împotriva persoanei s-a dispus o sancțiune contravențională complementară de interzicere a accesului la meciuri de fotbal masculin, pentru o perioadă de un an, începând cu data de 11 aprilie a.c.

Având în vedere că “fapta unei persoane căreia i s-a interzis accesul la unele competiţii sau jocuri sportive de a încerca, folosind orice mijloace, să pătrundă ori de a pătrunde în arena sportivă unde se desfăşoară o competiţie sau un joc sportiv de genul celor pentru care s-a dispus interdicţia” constituie infracţiune, conform prevederilor Legii nr. 4/2008, modificată și completată, jandarmii au întocmit, în acest caz, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.

 

No Comments

Comments for Infracțiune constatată pe timpul unui meci de fotbal are now closed.