Mihăiță Calimente le „mulțumește” arădenilor pentru că i-au urmat îndemnul!

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , ,

Published on decembrie 27, 2016 with No Comments

calimente-ultima

La finalul campaniei electorale, încheiam ultimul articol dedicat „eternului”, la acea vreme, Mihăiță Calimente, cu profetica frază: „sigur nu va mai fi ales”, pentru că e creditat cu maximum 1-2 %, iar arădenii nu sunt chiar aşa tâmpiţi”.

Alegerile au trecut, iar arădenii au dovedit că au discernământul necesar în a-l trimite pe cel mai penibil parlamentar din istoria Aradului la groapa de gunoi a istoriei. O lovitură greu de digerat, care l-a lăsat năuc. Lucru confirmat și de către cei apropiați, care au mărturisit că nici după trei zile de la aflarea rezultatului Calimente încă nu înțelegea ce i se întâmplase. Mai ales că, spun tot aceiași apropiați, „investise” vreo 25.000 de euro pentru a-și netezi calea spre călduțul fotoliu parlamentar. Investiție făcută „la vârf”, că doar nu vă gândiți la pomeni electorale locale, cu grătare și muzică. Cunoscută fiind atât cărpănoșenia personajului, cât și frisoanele date de posibilele întâlnirile cu „populimea” votantă.

Totuși, Mihăiță Calimente a avut puterea să le „mulțumească” arădenilor pentru „fabulosul” 4% cu care l-au creditat. O dovadă în plus că nu e supărat pe ei, în condițiile în care aceștia l-au ascultat cu sfințenie, după ce a declarat la o televiziune că „este necesară schimbarea clasei politice”.

Așadar, adio Mihăiță Calimente! Aici povestea ta politică, sau mai bine spus gargara ta politică, ia sfârșit! Ne vedem la bulgari!

 

 

No Comments

Comments for Mihăiță Calimente le „mulțumește” arădenilor pentru că i-au urmat îndemnul! are now closed.