Mihail Neamţu: „La europarlamentare, românii pot opta pentru «reciclarea» vârfurilor politice sau pentru oameni noi“

Written by florin lucian coita. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on martie 28, 2014 with No Comments

Prezent azi la Arad, Mihail Neamţu, preşedintele Partidului „Noua Republică“ a prezentat câteva coordonate ale participării forrmaţiunii politice pe care o conduce la viitoarele alegeri europarlamentare.

„Pentru Noua Republică alegerile europarlamentare reprezintă o şansă de a intra în competiţia politică. E important ca în România să se audă şi o altă voce, iar românii să înţeleagă că pot opta pentru «reciclarea» vârfurilor politice sau pentru oameni noi. Marea majoritate a candidaţilor Noii Republici se află la prima experienţă politică, iar tinereţea reprezintă un alt argument forte al listei noastre: media vârstei candidaţilor este de doar 37,53 ani. Ca arădean, sunt onorat să fiu în capul acestei liste!“ a declarat Mihail Neamţu, care la întâlnirea cu presa l-a avut alături pe Ioan Stan, preşedintele filialei judeţene a partidului.

Mihail Neamţu nu s-a sfiit să-i şi nominalizeze pe câţiva dintre cei numiţi  de el „reciclaţi“: „La Mişcarea Populară îl regăsim pe Florin Popescu, baron de Dâmboviţa, prieten cu Elena Udrea. La PDL îl avem pe Teodor Stolojan, care, hai să o recunoaştem, nu e chiar «icoana» dreptei româneşti. Despre PSD sau PNL nu are rost să mai vorbim, aici nepotismul e în floare… Revenind un pic la Mişcarea Populară, nu pot decât saluta gândul cel bun al Elenei Băsescu de a renunţa să mai candideze…“ a mai spus preşedintele Noii Republici.

 

 

No Comments

Comments for Mihail Neamţu: „La europarlamentare, românii pot opta pentru «reciclarea» vârfurilor politice sau pentru oameni noi“ are now closed.