Liberalii au criticat gestul parlamentarilor PSD de a ieşi din sală în timpul discursului preşedintelui din Parlament

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on februarie 07, 2017 with No Comments

turcan

„Preşedintele Klaus Iohannis a exprimat în plenul Parlamentului aşteptarea a milioane de români: o guvernare pentru cei mulţi, nu pentru un grup de protejaţi politici. Este o solicitare firească. Oamenii au dat un vot ca un partid şi un guvern să se ocupe cu prioritate de problemele oamenilor”, a declarat Raluca Turcan.

Liderul PNL a mai spus că, deşi Dragnea şi Tăriceanu au o responsabilitate, PSD nu respectă nici instituţiile, nici legile, nici Constituţia.

„Guvernul, domnul Dragnea, domnul Tăriceanu nu pot să pretindă că nu s-a întâmplat nimic. Au o responsabilitate, nu pot ignora situaţia gravă în care au adus România. Este regretabil cum s-a comportat astăzi PSD. Ce semn de conciliere este acela în care parlamentarii PSD şi ALDE părăsesc sala la un mesaj al preşedintelui României? PSD nu respectă instituţiile, nu respectă Constituţia şi legile ţării. Nu respectă nimic”, a conchis Turcan.

sursa: digi24

No Comments

Comments for Liberalii au criticat gestul parlamentarilor PSD de a ieşi din sală în timpul discursului preşedintelui din Parlament are now closed.