Mihai Răzvan Ungureanu: “Românii vor avea anul acesta cea mai scumpă masă de Crăciun”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on noiembrie 16, 2013 with No Comments

Preşedintele Partidului Forţa Civică, senatorul Mihai Răzvan Ungureanu, a susţinut o conferinţă de presă la Arad. Printre nenumăratele probleme îngrijorătoare ale actualei guvernări, se numără şi nivelul de trai scăzut al populaţiei României. Senatorul de Arad a ţinut să remarce, că masa de Crăciun a românilor va fi, anul acesta, cea mai scumpă din perioada post-decembristă, fapt ce se datorează creşterii accizei la carburanţi. De asemenea MRU se arată îngrijorat de nemulţumirile populaţiei, acesta susţinând că o revoltă socială de amploare, chiar în această iarnă este iminentă.

„Anul acesta, pentru români va fi cea mai scumpă masă de Crăciun din vremea comunismului şi până acum. Nici nu vreau să mă gândesc la cum va arăta masa de Paşti. Dacă guvernul Ponta nu va stimula creşterea economiei, ci vor inventa noi taxe vom ajunge în situaţia că nu o să mai aibă cine să le plătească. Numărul firmelor care intră în faliment a ajuns la un maxim european în România”, a menţionat Mihai Răzvan Ungureanu.

Prezent la conferinţă alături de MRU şi preşedintele filialei Arad , Corina Crişan, a fost şi secretarul general al Forței Civice, Ștefan Pirpiliu, acesta afirmând că partidul condus de Mihai Răzvan Ungureanu este deschis la orice fel de dialog cu celelalte partide de „dreapta”, chiar și cu PNL, în condițiile în care liberalii „încă” se consideră de dreapta.

„Continuăm demersurile de a strânge în jurul nostru pe toți cei care consideră că unitatea poate fi o forță, în care un glas comun e mai poternic decât cel separat. Sperăm ca demersurile noastre începute cu PNȚCD, continuate cu Inițiativa România Liberală, a acordului pe care dorim să-l semnăm cu Mișcarea Populară, dar și un protocol de colaborare cu Partidul Ecologist Român, să fie acţiuni înțelese nu doar de militanții partidelor sau organizațiilor noastre. Cetăţenii trebuie să înţeleagă şi ei că aceste  demersuri sunt de unitate, care să ofere o alternativă cu actuala guvernare”, a declarat Ștefan Pirpiliu

 

 

 

No Comments

Comments for Mihai Răzvan Ungureanu: “Românii vor avea anul acesta cea mai scumpă masă de Crăciun” are now closed.