Aflăm de la Poliţie

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , , , ,

Published on martie 26, 2013 with No Comments

Cercetat pentru că a intrat în locuinţa unei femei şi a furat

Poliţiştii Secției nr. 6 poliție rurală Beliu au identificat principalul suspect în cazul unui furt dintr-o locuinţă, din comuna Cermei.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit faptul că, în data de 24.03.2013, profitând de neatenția  proprietarea unui imobil din Cermei, C. G., de 14 ani, din Somosches a intrat şi a sustras dintr-o camera a locuinței acesteia, un telefon mobil Nokia,in valoare de 220 lei.

Adolescentul este cerectat sub aspectul săvârșirii infractiunii de furt calificat, prejudiciul fiind recuperat

Sancţionat pentru tăiere ilegală de arbori

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Săvârşin l-au depistat pe B. STEFAN de 21 ani, din Săvîrşin, care a tăiat fără drept, 7 arbori nemarcati din specia salcam (3,628 mc), din pădurea aparţinând Primariei Savirsin.

Conform Legii nr. 171/2010, bărbatul a fost sancţionat contravenţional, iar întreaga cantitate de material lemons a fost confiscată şi predată în custodia Ocolului Silvic Săvârşin.

Urmărit naţional pentru evaziune şi înşelăciune, prins de poliţişti

În cursul zilei de 25 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminalel-au depistat pe Glevan Gheorghiţă, de 45 de ani, din Arad, urmărit naţional.

Bărbatul care este condamnat la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, a fost depistat pe raza municipiuluiu Arad şi a fost încarcerat la Penitenciarul Arad.

Accident rutier, pe DN 7

În cursul acestei dimineţi, pe DN 7,  pe raza localităţii Bătuţa, în judeţul Arad, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unui bărbat.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia, din direcţia Deva- Arad, S. Ovidiu,  de 43 ani din judeţul Hunedoara, a intrat într-un parapet de pe marginea drumului, de unde a ricoşat într-o autoutilitară marca Renault, care circula regulamentar, din sens opus.

În urma impactului, a fost accidentat grav, conducătorul autoturismului Dacia. Poliţiştii continuă cerectările.

Alte activităţi

În urma controalelor efectuate agenţii de poliţie rutieră au aplicat 85 sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea regulilor de circulaţie în valoare de 15.600 lei, au aplicat 82 puncte de penalizare, au reţinut 2 permise de conducere şi 2 certificate de înmatriculare.

Agenţii de ordine publică au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale în  valoare de 9800 lei, au aplanat 7 conflicte, au verificat 8 sisteme de pază şi au efectuat 10 controale.

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments

Comments for Aflăm de la Poliţie are now closed.