Mesajul președintelui CJ Arad la deschiderea noului an școlar

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on septembrie 10, 2018 with No Comments

Dragi elevi, stimate cadre didactice și stimați părinți, în calitate de președinte al Consiliului Județean Arad, vă doresc ca începutul anului școlar să fie pentru toți un moment de bucurie. Am și eu un fiu care începe astăzi clasa a noua și înțeleg foarte bine sentimentele dvs.

Cunosc eforturile dascălilor și ale părinților pentru ca școala să fie corespunzătoare astăzi. Știu că în continuare dvs duceți greul cheltuielilor, că sunteți singuri cu această povară. În ciuda tuturor greutăților, dragi elevi, sau poate tocmai datorită lor, vă îndemn să nu neglijați școala, să răspundeți efortului pe care părinții și dascălii voștri îl fac pentru voi. Învățați, ca atunci când veți ajunge să conduceți această țară să știți ce trebuie să faceți, să fiți bine pregătiți!

Învățați să fiți onești, demni, responsabili, corecți, să respectați legile și oamenii care, la rândul lor, le respectă! Societatea viitorului trebuie să fie o societate a soluțiilor inteligente și corecte pentru români, și de voi va depinde să le găsiți și să le puneți în aplicare!

Astăzi se estimează că peste patru milioane de români au ales să își părăsească țara și muncesc din greu în occident. Vă doresc să reușiți să vă găsiți rostul aici, la voi acasă, alături de părinții voștri care vor avea nevoie de voi așa cum voi, astăzi, aveți nevoie de ei. Să construim împreună cu voi aici, acasă, acea țară ca afară în care voi și copiii voștri să vă simțiți bine și să spuneți cu mândrie tuturor că sunteți români din România!

Vă doresc succes și multe bucurii în noul an școlar!

No Comments

Comments for Mesajul președintelui CJ Arad la deschiderea noului an școlar are now closed.