Adrian Todor: „Liberalii sărbătoresc 120 de ani de fotbal în Arad printre rafturile supermarketurilor“

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on februarie 25, 2019 with No Comments

Liberalii din fruntea Aradului mimează preocuparea pentru fotbal, în particular, și sport, în general, anunțând o serie de acțiuni cu iz electoral, în încercarea disperată de a mai atrage niște voturi la alegerile parlamentarilor. În realitate, sub administrația PDL-PNL, sportul arădean a fost distrus, începând cu fotbalul și continuând cu handbalul, baschetul, rugby sau polo.

„Tupeul pedelist lovește din nou în aceste zile, de această dată de la vârful Consiliului Județean Arad, de unde ni se vorbește despre sărbătorirea a 120 de ani de fotbal în Arad și despre grija liberalilor pentru sport. Oricine altcineva din acest oraș și județ ar avea dreptul să vorbească despre cei 120 de ani de la prima partidă jucată în România, chiar la Arad, mai puțini foștii pedeliști vopsiți mai nou liberali, care au demolat stadionul pe care a avut loc meciul respectiv, pentru a face loc unui supermarket Kaufland. Probabil, cei de la noul PDL vor să sărbătorească acel meci printre rafturile magazinelor, fiindcă stadioane nu mai există în Arad, Motorul fiind cel mult un teren cu tribune, bun pentru antrenament.

În cei 15 ani de când își bat joc de municipiu și județ, cei de la PDL-PNL au demolat toate stadioanele din Arad, pentru a face loc supermarketurilor, de la stadionul CFR, la Strungul sau Telecom. Iar pedeliștii nu s-au oprit la a distruge doar stadioane, au distrus și toate echipele de fotbal din municipiul Arad, inclusiv „Bătrâna Doamnă“, echipă falimentată cu membrii de vază ai PDL la conducere.

Cei de la PDL-PNL au distrus și baschetul masculin, cel feminin trage să moară, au distrus handbalul, deși odată eram în elita națională și la acest sport, au distrus rugby-ul, polo-ul, sportul în general. După 15 ani de luptă împotriva sportului arădean, acești tupeiști portocalii vin acum să cerșească votul iubitorilor de sport, mimând un interes brusc pentru acest domeniu. Numai că e prea târziu, pentru că cei din interiorul fenomenului, dar și fanii diverselor echipe desființate de-a lungul ultimilor ani știu cine sunt groparii sportului arădean“, declară deputatul Adrian Todor, președintele Organizației Municipale PSD Arad, care este și Maestru al Sportului, fost campion balcanic și național, dar și vicecampion european la tir sportiv.

Biroul de Presă al PSD Arad

 

No Comments

Comments for Adrian Todor: „Liberalii sărbătoresc 120 de ani de fotbal în Arad printre rafturile supermarketurilor“ are now closed.