Mesaj de condoleanţe şi solidaritate din partea preşedintelui Comitetului Regiunilor

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on noiembrie 07, 2015 with No Comments

 

afalca

Primarul Aradului, domnul Gheorghe Falcă, a primit, în calitate de membru al Comitetului European al Regiunilor, un mesaj de condoleanţe şi solidaritate adresat de preşedintele acestui organism, domnul Markku Markkula.

În scrisoarea sa din 6 noiembrie, preşedintele Markkula îşi exprimă deplina compasiune faţă de suferinţa celor atât de greu încercaţi de tragedia de la clubul Colectiv. “O astfel de tragedie afectează profund victimele, familiile acestora, prietenii, colegii şi pe toţi cei apropiaţi. Are de asemenea un impact puternic asupra întregii naţiuni. Pierderea atâtor vieţi tinere mă îndurerează. Sunt cu inima alături de dumneavoastră şi, dacă vă pot ajuta cu ceva, vă rog să contaţi pe mine”, scrie domnul Markku Markkula.

E un mesaj emoţionant, unul care ne arată că relaţiile fireşti dintre oameni, compasiunea şi grija pentru cel aflat în suferinţă rămân fundamentale, dincolo de aparenţa tehnică şi birocratică a marelui proiect european. Îi mulţumesc şi pe această cale domnului Markkula pentru gândurile sale calde.”, a declarat primarul Gheorghe Falcă.

 

Comitetul Regiunilor (CoR) este un organism consultativ al UE, format din reprezentanți ai celor 28 de state membre, aleși la nivel local și regional. Prin intermediul CoR, aceștia își pot exprima în mod direct opiniile cu privire la legislația UE care are impact asupra regiunilor și orașelor.

No Comments

Comments for Mesaj de condoleanţe şi solidaritate din partea preşedintelui Comitetului Regiunilor are now closed.