Meci de old-boys între UTA şi Universitatea Craiova

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , , , ,

Published on august 20, 2013 with No Comments

Sâmbătă, începând cu ora 18.00, pe arena Francisc Neuman se va disputa partida de old-boys dintre echipele UTA şi Universitatea Craiova.

„Se întâlnesc două echipe care au participat în Cupele Europene la nivel înalt. E o reacție la tot ce se întâmplă în fotbalul românesc, ne pare rău de ce se întâmplă și la Craiova și la Arad. Sunt lucruri penibile, lumea e împărțită. Mă gândesc că va fi un aflux de oameni, dorim spectatorii să vină în număr cât mai mare, intrarea e liberă”, a punctat Gyuri Vaczi.

Ajuns la cea de-a cincea ediţie “Memorialul Legendelor” în organizarea Old Boys UTA, anul acesta va avea şi un moment special. „Întotdeauna de Zilele Aradului, îi omagiem pe fotbaliștii care au reprezentat ceva pentru Arad. Acum, vor fi în mijlocul nostru Iosif Lereter și Ioan Tăuceanu, fotbaliști de marcă a echipei UTA. Amândoi s-au născut într-o perioadă de început a fotbalului românesc, care mergea pe 34 de ani de viață, când jucau Baratky, Bodola, Albu, Vogl, Pavlovici, nume mari ale României”, a remarcat Ionel Costin, vicepreședintele Old Boys UTA.Lereter și Tăuceanu vor fi sărbătoriţi pe data de 23 august, la ora 18,00, în sala Ferdinand a Palatului Administrativ

 

 

No Comments

Comments for Meci de old-boys între UTA şi Universitatea Craiova are now closed.