Marius Sulincean : PNL Arad ţine din nou spatele firmelor de salubritate în detrimentul cetăţenilor

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on februarie 12, 2019 with No Comments

Liderul grupului PSD-ALDE din CJA, Marius Sulincean, avertizează asupra pericolului la care poate duce noua campanie de dezinformare iniţiată de conducerea liberală a instituţiei cu privire la „necesitatea creşterii tarifului” pentru serviciile de salubritate din judeţ. Ca şi în cazul reabilitării drumului Arad – Șiria – Pâncota, maşina de propagandă a PNL încearcă în mod injust să dea vina pe Guvernul României.

„Marinel Cionca şi acoliţii săi, în special Sergiu Bîlcea, doresc iar să împingă propria incompetenţă în curtea Executivului de la Palatul Victoria. Se folosesc de această dată de un tertip, interpretând în mod incorect o ordonanţă guvernamentală cât se poate de legitimă şi normală. Scopul lor este de fapt acela de a umple buzunarele operatorilor de salubritate din judeţ, care nu mai constituie o noutate pentru nimeni că sunt firme clientelare ale PNL.

Despre ce este vorba ? Mesagerii lui Bîlcea vor să convingă primarii din judeţ că Guvernul a emis anul trecut o ordonanţă care obligă firmele respective să dea mai mulţi bani la Stat. De fapt, discutăm despre o PENALITATE, să fim bine înţeleşi !

Una pe care trebuie să o achite doar acei operatori care nu îşi îndeplinesc obligaţiile contractuale pe linie de colectare selectivă. Ori pentru toată lumea este limpede că Retim şi celelalte companii de profil nu îşi fac treaba corect şi din acest punct de vedere. Aşa că vina este a lor şi nicidecum a legislaţiei în vigoare, mai ales că discutăm despre ceea ce înainte era cunoscută drept „taxa de mediu”.

Ar fi incorect ca cetăţenii să mai şi plătească bani în plus pentru incapacitatea firmelor de salubritate de a funcţiona în parametrii normali conform contractului unic aflat în vigoare. Spuneţi adevărul domnilor din conducerea CJA, nu mai minţiţi primarii din judeţ şi arădenii.” afirmă Marius Sulincean, liderul grupului PSD-ALDE din CJA 

No Comments

Comments for Marius Sulincean : PNL Arad ţine din nou spatele firmelor de salubritate în detrimentul cetăţenilor are now closed.