Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiști

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , ,

Published on iulie 17, 2018 with No Comments

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminaleau pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Mandatul a fost emis de magistrații Judecătoriei Arad, la data de 10 iulie a.c., pe numele unui tânăr de 22 de ani, din Arad, care are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 1 an și 6 luni pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Tânărul a fost depus în Penitenciarul Arad.

 

Infracțiuni rutiere

 

Polițiștii rutieri cercetează doi bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

 

Polițiștii Secției nr. 2 Micălaca au depistat ieri, în trafic, un bărbat de 45 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Nicolae Titulescu din municipiu. Întrucât emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0,70 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influența alcoolului.

 

 

Polițiștii Biroului Rutier au depistat ieri, pe strada Ștefan Tenețchi din municipiu, un bărbat de 47 de ani, din Arad, în timp ce conducea o autoutilitară, având dreptul de a conduce suspendat.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deține acest drept.

Polițiștii rutieri în acțiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 192 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 70.000 de lei.

Dintre acestea, 56 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 136 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 16 permise de conducere și 6 certificate de înmatriculare.

No Comments

Comments for Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiști are now closed.