Agenții economici sunt invitați la Topul Firmelor

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , , ,

Published on octombrie 21, 2014 with No Comments

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează joi, 30 octombrie 2014, la EXPO Arad, cel mai așteptat eveniment de către mediul de afaceri local: Topului Județean al Firmelor.

Ceremonia de decernare a diplomelor și trofeelor Topului Firmelor este organizată sub forma unei veritabile gale a competenței și a succesului: spectacol, rafinament, entertainment. Invitatul special al ediției cu numărul XXI a evenimentului este Liviu Mihaiu, director editorial la Radio Guerrilla.

Vor fi premiate și se vor bucura de vizibilitate societățile care au realizat cele mai bune rezultate financiare pe parcursul anului contabil 2013. Sunt invitați să participe oameni de afaceri, personalități regionale, autorități locale, oameni de cultură, reprezentanți ai mediului academic precum și ai mass-mediei.

Topul Firmelor se întocmește după o metodologie unitară la nivel național care implică utilizarea unui program complex, bazat pe indicatorii financiari din bilanţul contabil depus de firme conform cu Directivele Europene, furnizat de Ministerul Finanţelor Publice pentru anul anterior.

În cadrul evenimentului va fi lansat catalogul „Topul Firmelor, ediţia 2013”, care cuprinde cea mai valoroasă bază de date pentru mediul de afaceri județean, reprezentând coordonatele companiilor clasate pe primele 10 locuri la nivel județean.

Evenimentul va fi transmis live în Vestul țării.

No Comments

Comments for Agenții economici sunt invitați la Topul Firmelor are now closed.