Lucrările la stadionul Francisc Neuman sunt în grafic

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , , , ,

Published on august 16, 2016 with No Comments

uta

Viceprimarul Municipiului Arad, domnul Călin Bibarț a verificat astăzi stadiul lucrărilor la Stadionul Municipal Francisc Neuman UTA. Prima oprire a fost în baza de producție a elementelor prefabricate, unde se lucrează la elementele gradenelor pentru tribune și peluze. Constructorul susține că 80% din prefabricatele pentru gradene sunt finalizate și se pregătesc cofrajele pentru grinzile de la Tribuna I.

La vizita pe șantierul stadionului reprezentanții firmei de construcții au prezentat lucrările efectuate până în prezent: cele două peluze și la tribuna a doua sunt ridicate, gradenele mari sunt montate, grinzile intermediare sunt turnate, urmează montarea gradenelor mici, cofrarea și turnarea grinzilor superioare. La tribuna I se lucrează la infrastructură. Viceprimarul Aradului a apreciat că șantierul este în grafic și a spus că în aceste condiții stadionul ar putea fi parțial pregătit să găzduiască partide oficiale de la începerea sezonului 2017/2018, dacă FRF ar accepta să-și dea acordul.

Lucrările pentru construirea noului Stadion Municipal Francisc Neuman UTA sunt în valoare de 32.733.275 lei, cu TVA. Executant este compania Tehnodomus SA, care are termen pentru finalizare mijlocul anului 2018.

No Comments

Comments for Lucrările la stadionul Francisc Neuman sunt în grafic are now closed.