Suprins în timp ce deversa moloz

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on martie 17, 2018 with No Comments

A aşteptat lăsarea întunericului în speranţa că nu va fi văzut în momentul în care deversează moloz pe domeniul public al municpiului Arad. Este vorba despre arădeanul B.R, de 31 de ani, care în seara zilei de miercuri, 14 martie 2018, a fost surprins de agenţii Poliţiei Locale în timp ce încerca să scape de resturile rezultate în urma lucrărilor de construcţie.

Pentru a-şi duce la îndeplinire planul, acesta a ales cartierul Aradul Nou, strada Orşovei. Întrucât a încălcat prevederile legii 211/ 2001, privind regimul deșeurilor, tânărul a fost amendat cu suma de 1000 de lei.

Din păcate, în ultima perioadă, poliţiştii locali arădeni au surprins mai mulţi cetăţeni care au dat dovadă de totală lipsă de respect faţă de mediul înconjurător. În continuare, oamenii legii vor desfăşura activităţi menite să stopeze fenomenul depozitării deșeurilor în zone nepermise.

Sprijinul fiecăruia dintre voi, contează! Dacă sunteţi martori ai unor astfel de situaţii, sau altele din sfera de competenţă a agenţilor Poliţiei Locale, apelaţi imediat numărul de telefon: 0257.939.

No Comments

Comments for Suprins în timp ce deversa moloz are now closed.