Leontin Aslău: “Să mergi cu maşina prin noroaie, la 900 de metri de Primărie, pe străzile unui municipiu care aspiră la titlul de capitală culturală europeană mi se pare strigător la cer”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on martie 26, 2013 with No Comments

Marţi într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele PC Arad, Leontin Aslău s-a arătat indignat de cum arată unele străzi din municipiu, străzi cu pretenţii de zona A. Astfel, Leontin Aslău a reclamat faptul că, în secolul XXI, municipiul Arad are încă destule străzi de pământ, care nu reprezintă însă o prioritate pentru administraţie, procupată de parcuri şi fântâni arteziene. Conservatorul a menţionat, între altele, străzile Salviei, Putnei, Barbu Lăutaru, Badea Cârţan, Hunedoarei şi Trandafirului. „Spun acest lucru în contextul în care administraţia cheltuie banii noştri pentru lucruri mult mai puţin importante iar zilele acestea organizează licitaţie pentru achiziţionarea de diverse obiecte pentru parcul copiilor. Nu spun că nu este nevoie şi de parcuri şi locuri de joacă pentru copii, dar să mergi cu maşina prin noroaie, la 900 de metri de Primărie, pe străzile unui municipiu care aspiră la titlul de capitală culturală europeană mi se pare strigător la cer”, a declarat Leontin Aslău.

Acesta a povestit cum a parcurs, la volanul maşinii sale, aproape 8 kilometri pe străzi de pământ, pornind de la Biserica Sârbească.

 

No Comments

Comments for Leontin Aslău: “Să mergi cu maşina prin noroaie, la 900 de metri de Primărie, pe străzile unui municipiu care aspiră la titlul de capitală culturală europeană mi se pare strigător la cer” are now closed.