Bogdan Boca (PNL): „Ingrid Iordache îndeplinește condițiile de neperformanță ale PSD pentru a ajunge următorul premier al lui Dragnea”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on ianuarie 18, 2018 with No Comments

 

TNL Arad consideră că ieșirea publică a șefei tineretului pesedist arădean, Ingrid Iordache, cu privire la majorarea prețului rovinietei arată incompetența celor promovați de PSD.

La scurt timp după ce PSD a șocat România, desemnând pentru funcția de premier o doamnă pe care nu o recomandă nimic pentru respectiva funcție, în afară de obediența față de șeful de partid Dragnea și originea în Teleorman, șefa tineretului PSD din Arad ne asigură că întotdeauna se poate și mai rău. Prin ieșirea publică în care aprobă majorarea aberantă a prețului rovinietei pentru transportatori și îl atacă pe vicepreședintele CJA Sergiu Bîlcea, Ingrid Iordache a combinat hilar lipsa culturii generale, obediența față de șefi și minciuna. Cu aceste ingrediente, nu ne mirăm dacă peste câteva luni, domnișoara Iordache va fi următoarea propunere a lui Dragnea pentru funcția de prim ministru! Îi recomandăm domnișoarei Ingrid Iordache să pună mâna pe carte, să se documenteze cu privire la ce înseamnă inflația. În niciun caz, nu este situația în care mărfurile rămân pe rafturi, așa cum în mod comic ne transmite dânsa. Apoi, să îi întrebe pe arădeni să vadă dacă simt sau nu creșterile de prețuri din ultima perioadă, în special la produse alimentare, combustibili, gaz, curent etc. În general, îi recomandăm să gândească liber, cu propria minte, atunci când vorbește, nu să ia lumină de la Dragnea și de la clientela de partid. În al doilea rând, să nu mintă.

Sergiu Bîlcea nu s-a referit în declarația publică la rovinieta pentru persoanele fizice, a vorbit despre mediul economic: transportatori în special, dar și alte firme care au mașini de marfă. În ceea ce privește obligația asumată de România de a majora rovinieta încă din 2014, să fim serioși! PSD a promis în campania electorală că nu majorează taxele, nicidecum că va căuta în sertare motive să pună biruri mai mari economiei, cerința europeană putea fi amânată. Dacă ar fi fost curioasă să citească domnișoara Iordache ar fi aflat că la nivel european se vorbește deja de taxarea pe kilometru, nu pe perioadă de timp, așa cum se întâmplă acum în România. O asigurăm pe Ingrid Iordache că românii ar fi bucuroși dacă PSD ar respecta cerințele europene cu privire la independența justiției, pe care PSD le ignoră, și nu pe cele care se referă la scumpirea vieții de zi cu zi a românilor“, a declarat Bogdan Boca, președinte organizație municipală PNL Arad.

 

No Comments

Comments for Bogdan Boca (PNL): „Ingrid Iordache îndeplinește condițiile de neperformanță ale PSD pentru a ajunge următorul premier al lui Dragnea” are now closed.