Laurențiu Roșu: „Pentru noi e finala campionatului!”

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on iunie 14, 2017 with No Comments

Mâine, de la ora 17.30, UTA și ACS Poli Timișoara se vor afla față în față pe stadionul „Otto Greffner” din Șiria, pentru un meci așteptat cu enorme emoții și speranțe de întreaga suflare alb-roșie.

Partida a fost prefațată de o conferință de presă, desfășurată azi la sediul clubului UTA.

„Pentru noi e finala campionatului și vom face tot ce e posibil să câștigăm. Nu va fi ușor, cum am declarat și în tur, cei de la Timișoara sunt favoriți, dar asta nu înseamnă că renunțăm la luptă, vrem să le oferim suporterilor și oamenilor din Arad bucuria de a vedea UTA în Liga I. Mi-aș dori foarte mult să se întâmple acest lucru” a declarat antrenorul Laurențiu Roșu.

Tehnicianul grupării alb-roșii a atenționat asupra pericolelor principale pe care le poate crea formația alb-violetă: „Au un lot valoros, vom ține cont de lucrul acesta, trebuie să fim foarte atenți la fazele fixe, unde am avut probleme, vom încerca să ne corectăm cât mai repede. Am primit două goluri după asemenea faze fixe, au avut și acea bară în ultimul minut. Caută să obțină cât mai multe lovituri libere și cornere, să profite de talie, și au un executant foarte bun, mă refer la Croitoru. Sper să fim în creștere și în aceste 90 de minute să putem demonstra că există posibilitatea de a trece de acest baraj cu bine”.

Sorin Strătilă, autorul golului de pe „Dan Păltinișanu” a subliniat rolul suporterilor la un asemenea meci.

”Mă bucur foarte mult că am putut ajuta echipa și am înscris pentru a avea șanse în retur. Sper să fie de folos golul. Anul trecut, cu golul de la Călărași, am ajuns în situația în care puteam promova, dar a trebuit să mai jucăm un baraj. Sper ca suporterii să fie lângă noi, doar așa vom reuși” a precizat unul din fotbaliștii emblematici ai grupării în ultimii trei ani.

”Fiecare din echipă își dă seama ce șansă poate să aibă, suntem la 90 de minute de un pas foarte mare. Îmi doresc foarte mult să promovez. Am venit aici când echipa era în Liga a III-a și lumea spunea că uite unde a ajuns Strătilă. Le-am răspuns că am ajuns la Campioana Provinciei. Repet, îmi doresc foarte mult să promovăm, să știu că am făcut ceva pentru UTA. Dacă am reuși, ar fi o bucurie mai mare decât atunci când am ajuns la echipa națională” a adăugat Sorin Strătilă.

La finalul întâlnirii cu reprezentanții mass media, Alexandru Meszar, managerul UTA-ei, a anunțat că meciul de mâine se va putea vedea în direct în mediul on-line, pe site-ul oficial al clubului UTA, precum și pe pagina de Facebook.

”Având în vedere importanța acestui joc, interesul mare creat de eveniment dar și  incertitudinea legislativă vizavi de drepturile de televizare ale acestui joc, UTA, Primăria Arad și Primăria Șiria au făcut eforturi mari ca meciul să fie văzut de cât mai mulți suporteri. În cursul zilei de azi, toate locurile de pe stadionul ”Otto Greffner” din Șiria care erau în picioare vor fi înlocuite cu tribune închiriate din Budapesta. Vom avea Tribuna I, II, Peluza Sud și Peluza Nord. Pentru cei care sub nicio formă nu pot ajunge la eveniment, meciul va fi transmis de club pe site-ul oficial al clubului, www.uta-arad.ro, și pe pagina de Facebook, facebook/uta1945arad. Încercăm să fie o transmise cât mai profesionistă, cu șase camere, cu comentariu” a anunțat acesta.

Foto: uta-arad.ro

No Comments

Comments for Laurențiu Roșu: „Pentru noi e finala campionatului!” are now closed.