Dorel Căprar: “Igaş uită că şi-a bătut joc de români”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , ,

Published on martie 11, 2014 with No Comments

Senatorul arădean Constantin Traian Igaş, fost ministrul de interne în Guvernul de tristă amintire Boc, omul care a trimis oameni în şomaj, tratând cu inconştienţă soarta a mii de familii din România, are obrazul să critice programul de guvernare al Guvernului Ponta. În ultimii doi ani, Guvernul Ponta munceşte să repare efectele deciziilor din guvernarea dezastruoasă PDL, să facă dreptate oamenilor care au salariile tăiate de guvernarea PDL, să facă deptate pensionarilor cărora li s-au tăiat veniturile. În acelaşi timp, România condusă de Guvernul Ponta este printre puţinele ţări din Europa cu o creştere economică peste limita prognozată.

Confruntându-se, probabil, cu nostalgiile trăite în biroul lui Ceauşescu, Igaş îi sfidează iarăşi pe români încercând să-i mintă în faţă. ,, Mă surprinde atitudinea senatorului Igaş care era la guvernare când TVA-ul s-a mărit la 24 %, sufocând astfel mediul de afaceri şi îngropând sute de mii de firme, lăsând milioane de oameni fără un loc de muncă. Era la guvernare şi atunci când s-au tăiat salarii şi pensii pentru ca banii din buzunarul oamenilor să ajungă la clientela PDL. Dacă ştie să citească un program de guvernare, Igaş va observa că premierul Victor Ponta îşi propune reducerea TVA -ul la 19%, vizează scăderea CAS la angajator pentru crearea de noi locuri de muncă şi sprijinirea mediului de afaceri. Să nu uităm, TVA-ul la pâine este deja 9% şi se doreşte ca taxa să fie redusă la această valoare şi pentru alimentele de bază.

       Mă întreb de ce nu a avut senatorul Igaş un ton la fel de ferm şi atunci când se întâmplau acele nenorociri în România iar dumnealui era taman în guvern? Constat că senatorul Igaş se pricepe la toate, inclusiv la chestiunea patrimoniului UNESCO. România nu trebuie să mai aibă parte de oameni care se pricep la toate şi în final nu fac nimic, România are nevoie de politicieni care atunci când sunt la putere iau decizii pentru oameni, nu împotriva lor” a spus deputatul Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.

 

 

 

No Comments

Comments for Dorel Căprar: “Igaş uită că şi-a bătut joc de români” are now closed.