La Rogla, UTA surclasează Maritsa Plovdiv

Written by admin. Posted in Uncategorized

Tagged: , , , ,

Published on iunie 24, 2022 with No Comments

UTA a susținut primul meci de pregătire din stagiul de la Rogla, adversari fiind bulgarii de la Maritsa Plovdiv, din liga secundă bulgară.

UTA s-a impus clar, scor 5-1, după ce la pauză tabela era nemodificată, 0-0. Meciul s-a disputat pe terenul din pe stadionul din Slovenske Konjice, o localitate aflată la 22 de kilometri de locația cantonamentului.

Ilie Poenaru nu are încă lotul complet, iar acest lucru s-a observat atât în formula de start, cu Dobrescu mutat de pe stânga pe dreapta, cât și în distribuția din partea secundă. Omul meciului pentru „alb-roșii” a fost ultimul sosit în cantonamentul sloven, Virgiliu Postolachi, atacantul basarabean de 22 de ani, crescut de PSG, autor al unei „duble” și al unei pase decisive.

Bulgarii au deschis scorul imediat după pauză, dar UTA a început „recitalul” începând cu minutul 67: Virgiliu Postolachi, a centrat din dreapta și Șteau a reluat cu stângul în plasă din 12 metri. După alte patru minute, arădenii au trecut în avantaj, prin penalty-ul transformat precis de Fl. Matei, după un fault asupra lui Negoescu. Scorul a continuat să crească tot grație unei lovituri de pedepsă, obținută de această dată de Stahl și transformată de Postolachi. În minutul 83, puternicul atacant de peste Prut a reușit golul întâlnirii,  după un călcâi aerian pus la centrarea din lovitură liberă a lui Stahl. Conturile au fost încheiate de Negoescu, care a beneficiat de recuperarea lui Isac și l-a executat cu sânge rece pe gaol-keeper-ul bulgar cu un șut din centrul careului.

Diferență clară, scor 5-1, însă în fața unui adversar net inferior, dar urmează luni, de la ora 19.00,  un test care poate să ofere o mai bună evaluare a potențialului echipei, în compania sârbilor de la Vojvodina Novi Sad.

UTA: Fl. Iacob (46 Balauru, 80 Mociu) – Dobrescu (75 Pătlăgică), Erico (46 Maxim), Benga (63 A. Chindriș), Hoxallari (75 Cibi) – Batha (46 Isac), Fl. Matei (75 R. Pop) – Miculescu (46 Stahl), Ubbink (63 Postolachi), Otele (63 Negoescu) – Keseru (46 Șteau).

No Comments

Comments for La Rogla, UTA surclasează Maritsa Plovdiv are now closed.