La mulți ani Europa! La mulți ani cetățeni europeni!

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on mai 09, 2020 with No Comments

De 9 Mai – Ziua Europei, Centrul de Informare Europe Direct Arad lansează concursul online de creație ”Prietenului meu”, ediția a XII-a, la care sunt invitați să participe TOȚI elevii de la școlile și liceele din județul Arad.

Ai un prieten căruia să îi dedici un desen, un filmuleț, o melodie, un gând frumos?

Suntem încă izolați, dar plini de speranță și putem fi împreună în acest exercițiu de imaginație și de împărtășire a sentimentelor și gândurilor noastre cu prieteni dragi. Cum arată o Europă ”mai verde” și ”mai digitală”? ce simțim noi astăzi, când digitalul a devenit parte integrantă din comunicarea zilnică? Care sunt valorile noastre? Așteptăm cu nerăbdare răspunsurile voastre!

Tema concursului: O Europă ecologică și digitală

Cum se desfășoară concursul?

Concursul va avea următoarele secțiuni:
1.Pictură/desen
2.Interpretare
3.Eseu
4.Video
5.Prezentarea unei țări a Uniunii Europene (ppt. sau poster)

Secțiunile vor fi împărțite pe trei categorii aferente celor trei cicluri: primar, gimnazial și liceal.
Fiecare concurent va putea participa la o singură secțiune.

Cum particip?

Pornind de la una dintre cele două direcții propuse – ecologie și tehnologia informației – realizezi o creație proprie pe care să o dedici unui prieten.

Trimite creația ta la adresa de email info@europedirectarad.ro în perioada 9 – 28 mai 2020 și vei intra în competiție!

În email ai grijă să iți treci numele și prenumele, vârsta, școala de proveniență, clasa și secțiunea la care participi.

Cum se desemnează câștigătorii?

Creațiile vor fi încărcate de echipa noastră pe pagina de facebook a Europe Direct Arad https://www.facebook.com/EuropeDirectArad/ în albumul dedicat concursului ”Prietenului meu”.

În perioada 9 – 28 mai, promovează-ți lucrarea pentru a obține un număr cât mai mare de like-uri. Vor fi luate în considerare doar like-urile primite în albumul nostru.

Când voi afla rezultatul concursului?

Rezultatele concursului vor fi comunicate pe data de 29 mai. Vor fi premiate primele 3 lucrări din fiecare secțiune și categorie.
Toți participanții vor primi diplome și materiale promoționale.
Premiile și diplomele le vei putea ridica de la școala ta.

Protecția datelor personale


Datele personale sunt tratate în conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor, în continuare „GDPR”).

Prin participarea la concurs, fiecare concurent își exprimă acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, atât cât sunt necesare participării la concurs.

Mult succes!

Pentru orice fel de întrebări legate de concurs, vă rugăm să ne contactați pe pagina de FB sau la adresa de email info@europedirectarad.ro

No Comments

Comments for La mulți ani Europa! La mulți ani cetățeni europeni! are now closed.