Klaus Iohannis a dezvăluit secretul celor 25 de ani de căsătorie

Written by admin. Posted in Divertisment

Tagged: , , , ,

Published on noiembrie 24, 2014 with No Comments

Se cunosc si se iubesc de 32 de ani, iar de 25 de ani sunt casatoriti. Cuplul Carmen si Klaus Iohannis isi traieste viata in armonie, iar presedintele ales al Romaniei a dezvaluit in cartea sa, lansata recent si intitulata “Pas cu pas”, secretul mariajului perfect.

Cei doi s-au cunoscut in timpul facultatii, intr-un cerc comun de prieteni, scrie evz.ro. Klaus Iohannis spune ca a fost dragoste la prima vedere. “Ne-am placut, pur si simplu, iar chimia dintre noi depaseste orice descriere. Daca se intalnesc doi oameni care se plac si se inteleg, restul devine irelevant. Este foarte usor ca doi oameni tineri sa se placa si sa se indragosteasca si asta s-a intamplat cu mine si cu sotia mea”, povesteste Klaus Iohannis in cartea autobiografica.

Noul presedinte relateaza ca au durat ani buni pana cand a decis sa faca pasul in fata ofiterului Starii Civile. “Am fost un cuplu de indragostiti multi ani. A durat mult pana cand ne-am casatorit. Ne-am cunoscut la 22 de ani si ne-am casatorit pe la vreo la 29″, explica Iohannis.

In scurtul pasaj in care vorbeste despre casnicia sa, Klaus Iohannis dezvaluie si secretul mariajului reusit: staruinta si nu neaparat intensitatea iubirii.

No Comments

Comments for Klaus Iohannis a dezvăluit secretul celor 25 de ani de căsătorie are now closed.