Judeţul Arad are un Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică

Written by florin lucian coita. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on mai 05, 2014 with No Comments

Consiliul Judeţean Arad a finalizat un proiect cu finanţare europeană care a dus la înfiinţarea Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică al judeţului Arad.

Situat pe Bulevardul Revoluţiei, la nr. 81, acesta va fi interconectat la reţeaua naţională de centre similare din alte regiuni ale ţării.

Investiţia se ridică la 1,15 milioane de lei, mare parte din sumă fiind folosită pentru renovarea clădirii care adăposteşte sediul centrului, un imobil monument istoric.

„Deşi valoarea proiectului nu este una foarte mare, a fost foarte mult de lucru la el. Ne bucurăm că a fost finalizat, iar acum judeţul are un centru de informare turistică ce acoperă nu doar Aradul, ci toată partea de vest. Pentru că trebuie menţionat că acest centru este unic în regiunea noastră” a declarat Nicolae Ioţcu, preşedintele CJA.

„În interiorul judeţului vom mai avea încă 13 centre locale de promovare turistică. Acestea vor colabora cu centrul naţional din Arad” a precizat şi vicepreşedintele CJA, Adrian Ţolea.

No Comments

Comments for Judeţul Arad are un Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică are now closed.