Jandarmii, prezenţi la manifestările publice

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on iulie 27, 2015 with No Comments

jandarmi1

În perioada 24-26 iulie, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad au acționat zilnic pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, în zona de competență.

Jandarmii arădeni s-au aflat în zona de desfășurare a manifestărilor publice, cum au fost: zilele localităților Peregu Mic și Sederhat, sărbătoarea câmpenească din localitatea Tauț, Festivalul românilor de pretutindeni din localitatea Covăsânț și Parada clătitelor din stațiunea Moneasa.

Misiunile pe linia menținerii ordinii publice au fost, de asemenea, desfășurate iar echipajele de intervenție au răspuns apelurilor venite din partea cetățenilor, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 sau direct la dispeceratul inspectoratului.

Pe timpul misiunilor de ordine și siguranță publică, au fost aplicate 48 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 14.550 lei. Sancțiunile au fost aplicate pentru fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, pentru fapte de comerț ilicit și contravenții în domeniul piscicol.

No Comments

Comments for Jandarmii, prezenţi la manifestările publice are now closed.