Jandarmii au intervenit la un apel de urgență

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on iulie 22, 2015 with No Comments

Marți, 21 iulie a.c., în jurul orei 15.30, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, a fost solicitată intervenţia unui echipaj, în zona Podgoria din municipiul Arad.

Apelul a fost făcut de către un bărbat care a precizat că, în timp ce se afla pe o bancă în parc, un alt bărbat i-a smuls, din mână, telefonul mobil. Proprietarul telefonului a încercat să-și recupereze bunul sustras, însă cel care i l-a luat, s-a aruncat în lacul Pădurice. Observând că bărbatul nu știe să înoate, proprietarul telefonului, ajutat de o altă persoană, l-a scos pe acesta din apa lacului și l-a adus la mal.

Jandarmii au procedat la identificarea persoanelor aflate la locul incidentului. După verificări a rezultat că cel care a sustras telefonul mobil este Adrian G., în vârstă de 17 ani, domiciliat în orașul Nădlac și care locuiește, fără forme legale, în municipiul Arad.

Jandarmii au întocmit, în acest caz, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Persoanele au fost conduse la sediul poliției pentru luarea măsurilor ce se impun.

No Comments

Comments for Jandarmii au intervenit la un apel de urgență are now closed.