Jandarmii arădeni în misiuni

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , ,

Published on martie 09, 2015 with No Comments

 

La finalul săptămânii ce s-a încheiat, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad au fost angrenate în misiuni atât pe linia ordinii și siguranței publice cât și pe linia pazei și protecției instituționale.

Pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, au fost constituite patrule de jandarmerie sau în sistem integrat, ce au acționat zilnic în zona de competență. Jandarmii arădeni au răspuns, de asemenea, apelurilor venite din partea cetățenilor prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 sau direct la dispeceratul inspectoratului.

În perioada 6 – 8 martie a.c., au fost constatate fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, pentru care au fost aplicate 23 sancțiuni contravenționale, valoarea totală a amenzilor fiind în cuantum de 9550 lei. În aceeași perioadă, au fost întocmite acte de sesizare pentru șapte infracțiuni cu șase autori.

Jandarmii au asigurat paza și protecţia instituţională a obiectivelor aflate în competenţă și, de asemenea, paza şi protecţie fizică a transporturilor de bunuri şi valori şi a celor de corespondenţă clasificată.

No Comments

Comments for Jandarmii arădeni în misiuni are now closed.