Jandarmii arădeni angrenați în misiuni la sfârșit de săptămână

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on august 18, 2015 with No Comments

jandarmi

În perioada 14 – 16 august a.c., pe timpul executării misiunilor de ordine publică, jandarmii arădeni au aplicat 38 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 17500 lei.

Sancțiunile au fost aplicate pentru săvârșirea de fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, pentru comerț ilicit și pentru fapte ce constituie contravenții în domeniul silvic.

Au fost, de asemenea, întocmite acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, în cazul a 6 persoane susceptibile de săvârșirea a 5 infracțiuni printre care: ”amenințarea”, ”lovirea sau alte violențe”, ”distrugerea”  și ”portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase”.

Pe timpul manifestărilor religioase prilejuite de sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului, jandarmii s-au aflat în proximitatea Mănăstirii Gai, a Catedralei Noi şi Catedralei Vechi, din municipiul Arad, a mănăstirilor Hodoş-Bodrog, Sfânta Maria Radna şi Roşia.

Jandarmii arădeni s-au aflat și în localitățile Pecica, Ghioroc, Șofronea, Socodor, Șiștarovăț, Bocsig, Cil, Căpâlnaș, Fântânele, Livada, Pâncota, Almaș, Dezna, Bârsa și Felnac, pentru ca manifestările cultural-artistice care au avut loc în aceste localități, să fie asigurate din punct de vedere al ordinii și siguranței publice.

No Comments

Comments for Jandarmii arădeni angrenați în misiuni la sfârșit de săptămână are now closed.