Iustin Cionca: Tripa nu pricepe nici că arădenii trebuie despăgubiți rapid pentru pagubele de duminică!

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on septembrie 18, 2017 with No Comments

Dacă PSD are un ministru al Educației cu grave probleme gramaticale, e aproape firesc că îl are și pe deputatul Tripa, cu dificultăți reale de înțelegere și interpretare a unui text simplu.

Am spus ieri că voi solicita luni premierului despăgubirea arădenilor care au avut de suferit în urma fenomenelor meteo extreme de duminică. Tripa, care văd că nu pricepe un text banal, de câteva rânduri, mă acuză de inducerea în eroare a opiniei publice și ne transmite că și alte județe au fost afectate. Deci trebuie să stăm la coadă pentru banii Guvernului?! Cred că nu ar surprinde pe nimeni ca PSD să înceapă să despăgubească județul Teleorman pentru pagubele suferite de arădeni, nici măcar pe deputatul Tripa, care în această situație nu ar mai avea curajul să obiecteze, așa cum nu a obiectat nici în alte cazuri în care Guvernul a dirijat banii arădenilor spre baronii PSD.

Politizarea acestui subiect de către parlamentarul PSD de Arad este indecentă și imorală! Arădenii așteaptă de la parlamentari să le apere interesele și să îi reprezinte. Dar ce așteptări poți avea de la Tripa?

Astăzi am transmis premierului Mihai Tudose solicitarea de a include județul Arad pe lista județelor calamitate de fenomenul meteo extrem de duminică. Într-o altă adresă am solicitat ministrului de Interne Carmen Dan deblocarea posturilor pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență și completarea organigramei cu numărul necesar de angajați. Consiliul Județean pledează pentru interesul arădenilor, chiar dacă asta îl deranjează pe deputatul Tripa” – se arată într-o declarație de presă a președintelui Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

 

No Comments

Comments for Iustin Cionca: Tripa nu pricepe nici că arădenii trebuie despăgubiți rapid pentru pagubele de duminică! are now closed.