Iustin Cionca.(PNL): “Cum a mințit PSD că va construi 1500 de locuințe/an pentru tineri!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on februarie 05, 2019 with No Comments

Una dintre promisiunile electorale ale PSD în campania electorală a fost construirea unui număr de 1500 de locuințe anual, pentru tineri.

Au trecut 650 de zile de la această promisiune, dar nu s-a construit nicio locuință, nici în județul Arad, nici altundeva.

Mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea, Sevil Shaidehh, promitea într-un comunicat de presă din 21 aprilie 2017, al Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, finanțarea celor 9.500 de obiective de investiții prin Programul Național de Dezvoltare Locală: construcția a 1500 de locuințe pentru tineri anual, a 30 de cămine studențești și reabilitarea Stadioanelor Steaua, Arcul de Triumf, Rapid și Dinamo. Până astăzi, deși au trecut aproape doi ani, nimic din aceste promisiuni nu s-a realizat!

 Parlamentarii PSD, care i-au mințit pe români, ar trebui să spună clar când și unde se construiesc aceste apartamente pentru tineri. Ei au ajuns deputați și senatori prin aceste promisiuni mincinoase, și acum, în loc să se ocupe de ele, arată cu degetul înspre primăriile și Consiliile Județene unde se muncește. Deci, așteptăm răspunsul celor de la PSD: de ce au mințit românii și cum vor repara această minciună, dacă au cheltuit banii țării pe pomeni electorale?!” – spune prim-vicepreședintele PNL Arad, Iustin Cionca.

 

 

No Comments

Comments for Iustin Cionca.(PNL): “Cum a mințit PSD că va construi 1500 de locuințe/an pentru tineri!” are now closed.