Iulian Octavian Stana, președinte al organizației municipale ALDE Arad, a fost numit secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on decembrie 11, 2019 with No Comments

Aradul are reprezentare în guvernul Orban. Președintele organizației municipale ALDE Arad, Iulian Octavian Stana, a fost numit secretar de stat în Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor. Decizia de numire, semnată de premierul Ludovic Orban, a fost publicată în Monitorul Oficial al României din data de 10 decembrie 2019. Iulian Octavian Stana, cadru didactic universitar, prodecan al Facultății de Medicină din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, a mai ocupat funcția de secretar de stat în Ministerul Mediului în Guvernul Dăncilă din care s-a retras după ieșirea ALDE de la guvernare. Noul mandat îi conferă posibilitatea de a continua proiectele de mediu în care s-a implicat la nivel guvernamental. „Am șansa de a continua proiectele și inițiativele de mediu care au un mare impact asupra calității vieții românilor. Îmi voi pune experiența personală și profesională în sprijinul implementării acestora, astfel încât România să soluționeze problemele de mediu cu care se confruntă, în conformitate cu politicile de mediu ale Uniunii Europene”, a declarat Iulian Octavian Stana, secretar de stat în Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, președinte al organizației municipale ALDE Arad.

No Comments

Comments for Iulian Octavian Stana, președinte al organizației municipale ALDE Arad, a fost numit secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor are now closed.