istoricul arădean Antoniu Martin va participa la un simpozion internațional în cadrul Academiei Militare ”Alexandru cel Bun” din Chișinău

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on februarie 23, 2017 with No Comments

dscn1580

În 1 martie 2017, istoricul arădean Antoniu Martin va participa la un simpozion internațional în cadrul Academiei Militare ”Alexandru cel Bun” din Chișinău, Republica Moldova.

Simpozionul, desfășurat sub genericul ”Dezvoltarea armatei naționale în contextul aprofundării reformelor democratice”, se adresează atât specialiștilor militari, cât și istoricilor și experților în probleme de securitate și geopolitică.

Comunicarea prezentată de istoricul Antoniu Martin – ”NATO și UEO în fața crizei iugoslave” – dorește să înfățișeze maniera în care cele două organisme politico-militare internaționale au contribuit la pacificarea regiunii Balcanilor, în contextul celei mai grave crize de la nivel european de după Războiul Rece.

Antoniu Martin predă în cadrul Academiei Militare a Republicii Moldova cursuri de democrație și totalitarism, de construcție europeană, precum și cursuri de geopolitică și securitate.

No Comments

Comments for istoricul arădean Antoniu Martin va participa la un simpozion internațional în cadrul Academiei Militare ”Alexandru cel Bun” din Chișinău are now closed.