Ionel Ciupe, preşedinte ALDE: „În perspectiva alegerilor parlamentare, strategia se va schimba”

Written by florin coita. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on iunie 09, 2016 with No Comments

 

ciupe 33Liderul ALDE Arad, Ionel Ciupe, a făcut azi o primă analiză a rezultatelor obţinute la alegerile locale, considerând mulţumitor rezultatul obţinut, având în vedere că partidul s-a înfiinţat de doar nouă luni şi jumătate. „Scorul de 6,2% pe ţară ne legitimează ca a treia forţă politică din România. Pe plan local, rezultatul este mulţumitor, însă pentru a avea un rezultat foarte bun la alegerile parlamentare avem nevoie de mai mult, aşa că vom schimba strategia. Vom merge înainte cu o echipă capabilă să scoată scorul pe care ni-l propunem, iar cei care nu s-au implicat în campania pentru locale vor trebui să se mulţumească mai departe cu calitatea de simplu membru” a declarat Ionel Ciupe.

Acesta a anunţat că, în calitate de consilier municipal, va iniţia în continuare proiecte pentru Arad şi arădeni, cu speranţa că, de această dată, acestea vor fi dezbătute şi valorificate. El a dat şi un exemplu, construirea unui velodrom în zona Mărului, proiect pe care urmează să-l depună în viitorul CLM. “Ciclismul arădean are o mare tradiţie, de aceea am propus construirea unui velodrom. Trebuie să se ştie că de la Atena până la Kosice, nu există niciun velodrom omologat pentru competiţii internaţionale, aşa că Aradul ar devein o atracţie pentru ciclişti şi iubitorii acestui sport din această zonă a Europei. Voi mai reveni asupra acestui subiect, pentru că este un proiect mai amplu”.

Ionel Ciupe speră că biroul Electoral Central va rezolva favorabil contestaţia privind buletinele de vot care nu aveau pagina pe care era şi ALDE.

ALDE Arad a obţinut doi consilieri judeţeni, un consilier în CLM Arad, 41 de consilieri locali pe listă proprie plus şase în alianţe electorale cu PSD în judeţ, şi un primar, la Nădlac. Pentru funcţia de primar a fost depusă şi o contestaţie la Şimand, aşteptându-se rezolvarea ei.

 

No Comments

Comments for Ionel Ciupe, preşedinte ALDE: „În perspectiva alegerilor parlamentare, strategia se va schimba” are now closed.