Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad: „Suntem parteneri ai proiectului Symphonic Experience”

Written by admin. Posted in Divertisment

Tagged: , ,

Published on mai 05, 2023 with No Comments

Consiliul Județean este partener într-un eveniment cultural de excepție, aflat la cea de a doua ediție, Symphonic  Experience, care anul acesta se va desfășura sub denumirea SYA. Organizatorii, In Times Concept, reprezentați de Marius Simion și Florin Galiș, au prezentat noutățile acestei ediții, pornind de la locație și finalizând cu prețul biletelor. De asemenea, partener al evenimentului este și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

„Suntem un partener nou în acest proiect, dar avem experiența organizării și sprijinirii unor astfel de evenimente, iar cel mai bun exemplu este Lipova Symphonic City – Maria Radna Open Air, aflat deja la cea de a cincea ediție. Susținem astfel de evenimente, mă bucură că se implică partea privată și cred că acesta trebuie să fie mersul lucrurilor: noi să fim promotorii activităților culturale, iar zona privată să le preia și să le dezvolte”, a declarat Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Astfel, evenimentul se va desfășura la Expo Arad, în perioada 23-24 iunie. Arădenii vor avea acces la spectacole de muzică de înaltă calitate, de diverse genuri: jazz, etno, belcanto, pop-rock, folclor, care vor asigura o experiență inedită și memorabilă pentru toți participanții. De asemenea, dat fiind spațiul generos, organizatorii își doresc să ofere și alte atracții, la eveniment: un street-food și un parc de distracții. Pentru a conecta inclusiv copiii la eveniment, cei sub 12 ani vor avea acces gratuit, însoțiți, însă, fiecare de câte un adult.

Pe măsură ce apar noutăți în pregătirea evenimentului, inclusiv costul biletelor, acestea pot fi găsite pe site-ul organizatorilor: intimes.ro.

No Comments

Comments for Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad: „Suntem parteneri ai proiectului Symphonic Experience” are now closed.