Ioan Găman:„Încă trei străzi din pământ au fost asfaltate!”

Written by admin. Posted in Uncategorized

Tagged: , , ,

Published on mai 19, 2021 with No Comments

Proiectul demarat de către Primăria Municipiului Arad prin care ultimele străzi din pământ ale municipiului urmează să fie asfaltate se apropie de final. Din cele 55 de străzi din pământ, 32 au fost finalizate, ultimele reabilitate sunt străzile Castanilor, Ialomiţei şi Izalzului.

 „Un proiect început de administraţia Falcă şi continuat de către actuala administrație este pe cale să fie finalizat. Zilele acestea, străzi care nu au mai văzut asfaltul până în prezent au fost finalizate şi dotate cu toate utilităţile necesare. Confortul cetăţenilor este una dintre principalele preocupări ale administraţiei liberale. Odată ajuns la capăt acest proiect, Aradul va fi printre primele oraşe din România care va avea toate străzile asfaltate. Cartierul Aradul Nou este asfaltat aproape în totalitate, urmând ca în perioada următoare să se intervină pe strada Gladiolelor şi pe strada Sever Secula”, a declarat consilierul local PNL Ioan Găman.

Termenul de finalizare al proiectului de asfaltare al celor 55 de străzi este anul 2022. Valoarea totală a proiectului se ridică la 20 de milioane de lei, bani din bugetul local.

No Comments

Comments for Ioan Găman:„Încă trei străzi din pământ au fost asfaltate!” are now closed.