Ioan Cristina: „PNL va depune o moţiune de cenzură dacă guvernul nu va scădea CAS”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on martie 13, 2014 with No Comments

PNL solicită Guvernului să adopte până la data de 1 mai 2014 măsura scăderii CAS cu 5 puncte procentuale la angajator și măsura neimpozitării profitului reinvestit, a anunţat senatorul Ioan Cristina, preşedintele Filialei Teritoriale PNL Arad. Dacă aceste lucruri nu se vor întâmpla, PNL va depune o moțiune de cenzură.

„PNL va iniția o dezbatere parlamentară la care să fie chemat guvernul, pe tema acestor măsuri, precum și a altor politici de relansare a economiei și stimulare a mediului de afaceri, pentru că Guvernul PSD-UDMR este unul fără angajamente clare, fără voință politică de a adopta măsuri economice și nu oferă nici o certitudine oamenilor: nu știm dacă, ce și când va face acest guvern”, a declarat senatorul arădean.

Ioan Cristina a precizat că PNL obținuse angajamentul ferm de reducere a CAS începând de la 1 iulie 2014, la care guvernul PSD-UDMR a renunțat, în pofida faptului că România are una dintre cele mai împovărătoare impozitări din Europa în ceea ce priveşte munca.

„Guvernul PSD-UDMR nu fixează termene clare pentru măsuri clare, ceea ce naște semne de întrebare cu privire la voința sa politică de a adopta asemenea măsuri. Nu avem nimic concret, nu știm care sunt prioritățile acestui guvern. Vom depune moțiune de cenzură dacă până la data de 1 mai guvernul nu adoptă măsura reducerii CAS la angajator cu 5 puncte procentuale, precum şi pe cea a neimpozitării profitului reinvestit”, a precizat Ioan Cristina.

 

No Comments

Comments for Ioan Cristina: „PNL va depune o moţiune de cenzură dacă guvernul nu va scădea CAS” are now closed.