Ioan Cristina: „Observ că domnul Purcaru nu mai poate de grija noastră, a Partidului Naţional Liberal“

Written by florin lucian coita. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on iunie 19, 2014 with No Comments

În cadrul unei conferinţe de presă, senatorul liberal Ioan Cristina a luat poziţie vizavi de atacurile repetate pe care Mircea Purcaru, preşedintele PC Arad, le-a avut în ultima vreme la adresa PNL.

„Observ că domnul Purcaru nu mai poate de grija noastră, a Partidului Naţional Liberal. Îl preocupă percepţia pe care o are PNL în ochii electoratului, ce vom obţine de pe urma fuziunii cu PDL şi aşa mai departe. În realitate, domnul Purcaru are o singură problemă şi anume schimbarea directorilor liberali, uitând să spună că pe vremea USL, când au fost instalaţi, atât PSD cât şi PC le susţineau sus şi tare competenţa. Acum, când pesediştii şi conservatorii râvnesc la funcţiile acestora, brusc directorii respectivi nu mai sunt buni. Aşa să fie sau Mircea Purcaru vorbeşte sub presiunea colegilor săi care doresc să ajungă în respectivele funcţii?”, a declarat senatorul.

Trebuie remarcat că marea majoritate a directorilor pe care PNL îi are la Arad în fruntea unor instituţii deconcentrate ale statului şi-au câştigat posturile prin concurs, sau chiar în instanţă, cum este cazul lui Viorel Agud, de la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.

În aceeaşi conferinţă de presă, Ioan Cristina, care l-a avut alături pe deputatul Mihăiţă Calimente, a făcut referiri şi la procesul de fuziune dintre filialele arădene ale PNL şi PDL, considerând că acesta  decurge normal.

„Nu văd nici o problemă în ceea ce priveşte realizarea acestei fuziuni, absolut necesară pentru a ne putea opune tăvălugului roşu, cu condiţia ca partenerii să dea dovadă de sinceritate” a declarat senatorul Ioan Cristina, preşedintele Filialei Teritoriale PNL Arad.

Reprezentanţii celor două partide au avut azi o întâlnire de armonizare, urmând ca mâine, în sala de spectacole a Filarmonicii Arad să se desfăşoare o întâlnire a aleşilor locali ale celor două formaţiuni politice. Un eveniment la care sunt aşteptaţi aproape 700 de primari, viceprimari şi consilieri locali din municipiu şi judeţ.

No Comments

Comments for Ioan Cristina: „Observ că domnul Purcaru nu mai poate de grija noastră, a Partidului Naţional Liberal“ are now closed.